top of page

Fòrum literari amb Josep Torrent


Avui ens ha vingut a visitar l' escriptor Josep Torrent, autor de "L' estranya desaparició de la Laura"

Dins de l' àrea de Català i al 2n trimestre, hem llegit la novel·la "L' estranya desaparició de la Laura", l' autor de la qual, en Josep Torrent, ens ha vingut a visitar i ens ha explicat moltes coses. Ens ha parlat del llibre i també de la seva professió per vocació, ser escriptor. Ens ha contestat a totes les preguntes que ens havíem preparat i moltes més. Aquí en teniu algunes de les respostes més rellevants.

"Quan era jove, com ara vosaltres, mai no m' havia imaginat que seria escriptor. Només jugava, segurament, a jocs semblants als vostres, això sí, sense TV, ni ordinadors"

"Escric perquè m' encanta. Però no puc viure d' això. Així que ho compagino amb la meva feina. Durant molts anys he estat policia municipal i actualment treballo a l' ajuntament d' Olot en tasques de Protecció Civil"

"Vaig començar a escriure de ben gran. Quan la meva primera filla era petita li explicava un conte. Després vaig decidir posar-ho per escrit i enquadernar-lo per regalar-l'hi. La família em va animar a presentar-lo a concursos literaris i així va començar tot"

"M' encanta l' Edat Mitjana. Trobo que és una època fascinant. Per això, la història de "L' estranya desaparició de la Laura" passa, en part, en aquest moment històric.

"Quan em van publicar el primer llibre, vaig sentir una alegria indescriptible"

Al final de la xerrada, en Josep Torrent ens ha dedicat el seu llibre molt cordialment.

Gràcies Josep per la teva visita. Ha estat una experiència molt interessant!!

52 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page