top of page

Taps solidaris "Jocs didàctics"


Dins del Projecte de centre, EL PILAR SOLIDARI, els i les alumnes de 2n d' ESO som els encarregats de recollir i emmagatzemar els taps que es recullen a l' escola, així com de mantenir viu l' interès de tots i totes per col·laborar en la recollida de taps. Per això, cada curs pensem activitats per realitzar amb tots i totes els i les alumnes d' Ed. Infantil i Ed. Primària, per tal de difondre el projecte, fomentar l'esperit solidari i animar-los a reciclar per posar el nostre granet de sorra per fer un planeta més net i sostenible.

Enguany, vam pensar que una bona idea era realitzar JOCS DIDÀCTICS amb els taps reciclats, que fossin d' utilitat pels i per als alumnes més petits i petites de l' escola, de manera que aprenguin divertint-se. A més de la part més tècnica de l' elaboració pròpiament dels jocs, el que més ens ha motivat ha estat portar els jocs a les aules i interactuar amb els nens i nenes. Ha estat molt divertit, una gran experiència!!! Ens hem posat en la pell dels i de les mestres i hem pogut compartir somriures i anècdotes amb tots ells.

9 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page