Segueix-nos

  • Vimeo

Telèfon

93-376-09-49

Cornellá de Llobregat - Cataluña - España

Sensibilització a l'esport adaptat

28/02/2017

Els alumnes de 6è vam anar al pavelló de Sant Ildefons a fer una activitat molt diferent, i és que hem practicat diferents esports per a persones amb discapacitat física com: bàsquet en cadira de rodes, hockey, futbol per a cecs o voley.

 

Ens ho hem pasta molt bé, hem conegut a un jugador de l'equip de barça de bàsquet amb cadira de rodes, hem sentit les dificultats i les destresses tan difícils que necesisten tenir aquestes persones, però el més important, el que hem aprés també, és que a aquestes persones, les hem de considerar esportistes i persones com a tothom! No els hem de mirar amb ulls diferents!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Revista "Ull del Pilar" núm. 34

19/06/2019

1/10
Please reload

Entrades recents
Please reload