Segueix-nos

  • Vimeo

Telèfon

93-376-09-49

Cornellá de Llobregat - Cataluña - España

Visita al Museu d´Història de Catalunya

21/03/2017

El passat divendres 17 de Març els nens i nenes d'infantil vam anar amb autocar a Barcelona al Museu d´Història de Catalunya. Abans d'entrar al museu vam esmorzar i vam anar pel port a veure vaixells. Com ens agraden els vaixells, tots en volíem un !!!! Dins del museu ens va rebre una fada molt divertida que es deia "Polsina", que ens va acompanyar a fer la visita del museu i ens va explicar moltes coses interessants de Catalunya. Ens va encantar! El que més ens va agradar va ser la casa de l'homo sapiens. Quan vam acabar la visita ens ho vam passar molt bé ja que vam anar a dinar a un parc amb gespa i vam poder jugar i córrer després de dinar.

 

1/8

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Revista "Ull del Pilar" núm. 34

19/06/2019

1/10
Please reload

Entrades recents
Please reload