Segueix-nos

  • Vimeo

Telèfon

93-376-09-49

Cornellá de Llobregat - Cataluña - España

Excursió al Castell de Montsoriu

18/04/2017

Abans de les vacances de Setmana Santa, els alumnes de cicle superior vam anar a visitar el Castell de Montsoriu englobat en el projecte interdisciplinar que realitzem aquest curs "l'Edat Mitjana". Vam aprendre part de la nostra història, un dels seus protagonistes, els Comptes de Cabrera, el seu llegat, els seus castells, en concret on van viure més temps i com van viure al "Castell de Montsoriu". A més de tots els canvis que va patit el castell al llarg dels anys des del punt de màxim esplendor fins a la decadència i abandonament.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Revista "Ull del Pilar" núm. 34

19/06/2019

1/10
Please reload

Entrades recents
Please reload

Etiquetes