Segueix-nos

  • Vimeo

Telèfon

93-376-09-49

Cornellá de Llobregat - Cataluña - España

Experimentem amb lupes

15/05/2017

La setmana passada els elefants hem experimentat i hem mirat amb lupes per copsar la diferència que hi ha de mirar un element amb la vista o bé mitjançant una lupa. Amb aquesta activitat aprenem que les coses no canvien, però que les podem veure diferents, més grosses. Aprenem a observar, examinar i comprovar objectes i les seves mides. Hem utilitzat diferents materials: pinces, pedres, cascabells petits, colors, lletres de plàstic, clips... També ens hem observat a nosaltres mateixos i les nostres mans i hem rigut molt veient lo gran que eren!!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Revista "Ull del Pilar" núm. 34

19/06/2019

1/10
Please reload

Entrades recents
Please reload