Segueix-nos

  • Vimeo

Telèfon

93-376-09-49

Cornellá de Llobregat - Cataluña - España

Recapte solidari

22/05/2017

La classe de 3r d'E.S.O. ens sentim ben orgullosos d'haver-hi col·laborat amb la Botiga Solidària de Cornellà. No només hem estat anant allà durant moltes setmanes a ajudar en el repartiment d'aliments per a les famílies més necessitades, sinó que també hem venut butlletes per poder donar el màxim de diners perquè els responsables de la botiga puguin repartir encara més aliments.

Vam celebrar un acte molt emotiu, on els vam donar la sorpresa als responsables de la botiga, i vam tenir l'oportunitat d'agrair-los la seva labor a Cornellà i la seva acollida. Aquí us deixem les fotos!

 

Moltes gràcies a totes les famílies que van col·laborar!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Revista "Ull del Pilar" núm. 34

19/06/2019

1/10
Please reload

Entrades recents
Please reload