Segueix-nos

  • Vimeo

Telèfon

93-376-09-49

Cornellá de Llobregat - Cataluña - España

Visitem la biblioteca pública de Sant Ildefons

09/01/2018

Els alumnes de segon de primària hem anat a la biblioteca pública de Sant Ildefons per descobrir el funcionament de les biblioteques públiques. Una de les encarregades ens va explicar per a què serveix el carnet de la biblioteca, com ens el podem fer i com podem prendre llibres a casa. A més a més, vam fer un petit joc per descobrir els diversos materials que podem trobar (revistes, llibres, CD's, etc.). Per últim, ens van deixar investigar per la sala infantil els llibres que volguéssim. Va ser molt interessant!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Revista "Ull del Pilar" núm. 34

19/06/2019

1/10
Please reload

Entrades recents
Please reload