Segueix-nos

  • Vimeo

Telèfon

93-376-09-49

Cornellá de Llobregat - Cataluña - España

Ens ajudem a fer descripcions

15/02/2018

Els alumnes de primer de primària hem començat a treballar les descripcions d'objectes de manera grupal. Són activitats que els ajuda a saber expressar-se correctament on es treballa l'expressió escrita, i on posem en pràctica aspectes com el treball en equip, la cooperació i l'ajuda, entre d'altres . Una vegada s'acaba amb les diverses descripcions grupals, es juga de manera més amena a les endevinalles, on els alumnes llegeixen la seva descripció sense dir el nom, i els altres l'han d'esbrinar. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Revista "Ull del Pilar" núm. 34

19/06/2019

1/10
Please reload

Entrades recents
Please reload