Segueix-nos

  • Vimeo

Telèfon

93-376-09-49

Cornellá de Llobregat - Cataluña - España

La ma de l'alegria

07/03/2018

A la classe d’educació en  valors hem fet una activitat que es diu: la ma de les qualitats positives o la ma de l’alegria. Hem dibuixat en un full de colors la nostra ma i l’hem decorat deixant els dits lliures. Ens hem asseguts en grups de sis en rotllana i cada company li ha posat una qualitat positiva a la ma del seu company i així fins a completar els cinc dits. Ens ho hem passat molt bé i hem après a treballar l’empatia i ens ha agradat molt el que la resta dels companys pensen de nosaltres. Mireu que xules han quedat:

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Revista "Ull del Pilar" núm. 34

19/06/2019

1/10
Please reload

Entrades recents
Please reload