Segueix-nos

  • Vimeo

Telèfon

93-376-09-49

Cornellá de Llobregat - Cataluña - España

Fòrum literari amb el Francesc Miralles

30/03/2018

L'autor Francesc Miralles ens va visitar per parlar de la seva novel·la El llibre de l’hivern i de tota la seva producció i creació literària en general. El col·loqui va ser molt enriquidor tant pels alumnes com per al mateix autor qui va quedar força sorprès per les aportacions tan interessants del grup. Aquesta activitat és el colofó perfecte per acabar de treballar la lectura, els alumnes van matissar les seves interpretacions de l'obra de la millor font possible, el mateix autor.

1/3

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Revista "Ull del Pilar" núm. 34

19/06/2019

1/10
Please reload

Entrades recents
Please reload