Segueix-nos

  • Vimeo

Telèfon

93-376-09-49

Cornellá de Llobregat - Cataluña - España

Sortida cultural al MNACTEC

08/11/2018

El passat dimarts tots els alumnes de l'ESO vam anar d'excursió al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Després de dues hores i mitja de visitar lliure pel museu, que vam aprofitar per respondre un dossier i experimentar amb la ciència i la tecnologia, vam fer un taller amb monitoratge: Perill! Salvats per la tecnologia.

En acabar, vam anar a dinar al parc Sant Jordi. Allà vam poder gaudir d'una estona d'oci que cadascú va aprofitar com més li agrada. El bon rotllo va continuar a l'autocar on vam sentir un magnífic repertori de cançons interpretades pels alumnes fins  a arribar a Cornellà.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Revista "Ull del Pilar" núm. 34

19/06/2019

1/7
Please reload

Entrades recents

04/12/2019

Please reload