Segueix-nos

  • Vimeo

Telèfon

93-376-09-49

Cornellá de Llobregat - Cataluña - España

Amic Invisible Artístic

20/12/2018

Aprofitant que s'acosten les festes de Nadal, les alumnes i els alumnes de Cicle Superior han fet un amic invisible amb els companys de classe amb una única condició: el regal havia de ser fet amb les seves mans. Podien utilitzar infinitat de material: cartolines, colors, purpurina, cartró, retoladors i tècniques: retallar, pintar, enganxar, estampar...

Tots els alumnes han treballat molt, han fet coses molt originals (postals, llibrets, caixes, patinets...) i, sobretot, han gaudit molt fent el regal pel seu company i descobrint el que els hi havia fet el seu amic invisible.

Molt bones festes a tothom!!!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Revista "Ull del Pilar" núm. 34

19/06/2019

1/7
Please reload

Entrades recents

04/12/2019

Please reload