Segueix-nos

  • Vimeo

Telèfon

93-376-09-49

Cornellá de Llobregat - Cataluña - España

Excursió a la Fira de Sta. Llúcia i passejada pel Barri Gòtic de Barcelona

17/12/2018

El divendres 14 de desembre hem anat d´excursió a la Fira de Santa Llúcia de Barcelona, hem visitat la catedral i hem entrat al seu claustre a veure el pessebre i la capella de Santa Llúcia. Després hem fet una passejada pel barri gòtic i finalment hem anat cap al barri de la Rivera. Ha estat un dia genial en el que hem aprés moltes coses que desconeixíem sobre l´Edat Mitjana. Hem dinat al Parc de la  Ciutadella i hem passat per davant del Parlament de Catalunya. Mireu que contents que estàvem!!!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Revista "Ull del Pilar" núm. 34

19/06/2019

1/10
Please reload

Entrades recents
Please reload