Segueix-nos

  • Vimeo

Telèfon

93-376-09-49

Cornellá de Llobregat - Cataluña - España

Excursió a Àrea Guissona

01/04/2019

SORTIDA A LA FÀBRICA DE BONAREA A GUISSONA

Avui dilluns 1 d´abril a les 8 del matí pujàvem a l´autocar per dirigir-nos a les instal.lacions de la fàbrica de BonArea al poble de Guissona. Ens hem posat una bata blanca, uns peücs i un gorro i hem pujat a un tren a través del qual hem visitat la fàbrica on hem vist tot el procés de fabricació. A continuació hem vist un audiovisual i després hem anat a passejar pel centre de la població. Per finalitzar hem acabat el matí al buffet on hem pogut gaudir d´un bon àpat i hem fet d´Arguiñanos per una estona. Ens ho hem passat genial!!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Revista "Ull del Pilar" núm. 34

19/06/2019

1/10
Please reload

Entrades recents
Please reload