top of page

Qui som?

L'escola es va fundar en el mes de gener de 1960, al si d'un poble que estava creixent. Un poble bàsicament format per gent vinguda d'altres autonomies. Cornellà, per tant, havia de créixer molt, com així ha estat, i el nostre centre va anar evolucionant amb ell, sempre aportant formació, essent capdavanters a nivell pedagògic i mostrant-se integrador amb les diferents cultures i formes de veure la vida.

Al 1960, quan l'escola es va fundar, ningú podia imaginar-se que l'educació evolucionaria tant. Semblava un món tancat: formació, informació, valors. Un mestre, un alumne, una pissarra i fins i tot un únic llibre.  Uns 55 anys més tard el temps ha demostrat que com va dir Einsten tot és relatiu, tot és qüestionable i a més susceptible de millorar. Les tecnologies han envait el món i l'escola no podia restar al marge.

Ja fa uns anys vam construir una pàgina web amb la intenció de no perdre el tren de la modernització. Però ara volem quelcom més. Volem que la nostra web sigui un pont de comunicació, proporcioni informació, però que també tingui el caliu que desitgem tinguin les nostres aules. És per això que inaugurem, aquest espai renovat, perquè som, HI SOM! I perquè serem, VOLEM SER-HI EN EL FUTUR, sense oblidar, però tota la nostra història que és el fonament del nostre present. 

Com diu la sardana... SOM i SEREM...!

bottom of page