top of page

Serveis de l'escola

Menjador

Extraescolars

El menjador escolar funciona des del 1r dia d'escola i ofereix un servei de mitja pensió que inclou el dinar i una sèrie d'activitats lúdiques per a tots els nens i nenes.

Aquest servei garanteix una dieta equilibrada pels vostres fills i filles així com una atenció especialitzada i un tracte familiar per a que els nois i noies es sentin com a casa. al final de cada trimestre rebreu un informe detallat sobre el desenvolupament del vostre fill/a al llarg d'aquest període (hàbits, adaptació, etc.)

El menú diàri s'envia mensualment mitjançant ALEXIA.

S'ofereix les següents activitats:

- ANGLÈS (Infantil i Primària): dimarts i dijous de 17h a 18h.

- AMPLIACIÓ i REFORÇ (Primària): dilluns i dimecres de 17h a 18h.

- NATACIÓ: la realització d'aquesta activitat està sotmesa al nombre d'alumnes apuntats (mínim a cobrir: 25 places).

- TALLER DE TEATRE I DANSA: s'ofereix dos grups: dilluns i dimecres o dimarts i dijous de 17h a 18h.

IMPORTANT

Les persones interessades en aquests serveis, hauran de fer la inscripció a la secretaria del centre i en el cas dels reforços i/o ampliacions, podran dirigir-se al tutor/a si així ho consideren oportú.

El centre es reserva el dret de modificar, ampliar horari i calendari i/o anul·lar alguna d'aquestes activitats en el cas de no haver el suficient nombre d'inscripcions.

Casal Splash

L'escola ofereix un casal d'estiu des de l'última setmana de Juny i tot el Juliol. Tot organitzat entorn a un mateix centre d'interés, els infants gaudiran d'activitats lúdiques, sortides i visites a la piscina municipal.

IMPORTANT

Les places són limitades, per tant, les persones interessades en aquest servei, hauran de fer la inscripció a la secretaria del centre o abans possible. S'informarà quan les inscripcions al casal estiguin obertes.

Acollida

Per aquelles famílies que per motius laborals hagin de portar el seu fill/a a l'escola abans de l'horari habitual, el centre disposa d'un servei de les 8h a les 9h. Tots els que estiguin interessats hauran de dirigir-se a la secretaria del centre.

bottom of page