Educació Primària

1/5

1r

EL PETIT PRÍNCEP

2n

Primer i segon de primària ens endinsarem en el món del Petit Príncep i descobrirem tots els secrets que amaga aquesta màgica història. Durant aquesta aventura ens acompanyaran uns amics molt especials i les nostres mestres: la Laura (tutora de primer), la Míriam (tutora de segon) i l’Ana (especialista de cicle inicial).

3r

CIVILITZACIONS ANTIGUES

4t

Tercer i quart som la classe dels exploradors món antic. Ens endinsem en les diferents civilitzacions: romana, grega i egipcia. Viurem moltes aventures plegats amb les vostres ganes i il·lusió de conèixer i investigar el món antic. Preparats per aquest nou repte? Els vostres tutors Júlia i Marina ho estan desitjant!

L'EDAT MITJANA

Aquest curs l'alumnat de Cicle Superior viatjarà a una altra època: l'Edat Mitjana. Amb aquest projecte descobrirem com vivien els nostres avantpassats i aprendrem molt sobre elements com el feudalisme, l'art de l'època i moltes coses més! La Sonia (tutora de cinquè), la Bea (tutora de sisè) i la Berta (especialista de cicle superior) ja tenen ganes de començar, som-hi!