Educació Primària

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

1r

ELS CONTES

2n

Primer i segon de primària ens endinsarem en el món des contes i descobrirem tots els secrets que amaguen les diferents històries. Durant aquesta aventura ens acompanyaran uns amics molt especials i les nostres mestres: la Laura (tutora de primer), la Claudia (tutora de segon) i la Mar (especialista de cicle inicial).

3r

CIVILITZACIONS ANTIGUES

4t

Tercer i quart som la classe dels exploradors del món antic. Ens endinsem en les diferents civilitzacions: romana i egipcia. Viurem moltes aventures plegats amb les vostres ganes i il·lusió de conèixer i investigar el món antic. Preparats per aquest nou repte? L'Ana (tutora de tercer), la Miriam (tutora de quart) i l'Elena (especialista de cicle mitjà) estem desitjant viure aquesta gran aventura amb vosaltres!

EL MODERNISME

Aquest curs l'alumnat de Cicle Superior coneixerà el món del Modernisme. Amb aquest projecte descobrirem com es vivia a finals del segle XIX, la revolució industrial, vida i obra d'Antoni Gaudí. Quedarem maravellats per aquesta època i pels grans edificis que anirem estudiant. La Sílvia (tutora de cinquè), la Bea (tutora de sisè) i la Berta (especialista de cicle superior) tenen moltíssimes ganes de començar, som-hi!