top of page

Educació Primària

1r

L'UNIVERS

2n

Primer i segon de primària descobrirem l'univers, ens convertirem en petits astronautes i farem un viatge pels diferents planetes de la galàxia. Durant aquesta aventura ens acompanyaran els éssers més divertits de l'espai exterior i les nostres mestres: la Laura (tutora de primer), la Liliana (tutora de segon) i la Marina (especialista de cicle inicial).

3r

ELS ECOSISTEMES

4t

Tercer i quart som la classe dels exploradors. Ens endinsem en els diferents ecosistemes i viurem moltes aventures plegats. Preparats per aquest nou repte? La Mar (tutora de tercer), la Miriam (tutora de quart) i la Lorea (especialista de cicle mitjà) estem desitjant viure aquesta gran aventura amb vosaltres!

L'EDAT MITJANA

Aquest curs l'alumnat de Cicle Superior coneixerà el món de l’Edat Mitjana. Amb aquest projecte descobrirem com es vivia des del segle V fins al segle XV. Indagarem sobre diferents temes com: el feudalisme, la cultura d’aquella època, els castells i monestirs… i moltes coses més!! La Berta (tutora de cinquè), la Silvia (tutora de sisè) i l’Ana (especialista de cicle superior) tenen moltíssimes ganes de començar, som-hi!

bottom of page