top of page

Educació Primària

1r

L'UNIVERS

2n

Primer i segon de primària descobrirem l'univers, ens convertirem en petits astronautes i farem un viatge pels diferents planetes de la galàxia. Durant aquesta aventura ens acompanyaran els éssers més divertits de l'espai exterior i les nostres mestres: la Laura (tutora de primer), la Liliana (tutora de segon) i la Marina (especialista de cicle inicial).

3r

LA PREHISTÒRIA

4t

Tercer i quart som la classe de la prehistòria. Ens endinsarem en les diferents etapes i coneixerem com era la vida dels nostres avantpassats. Preparats per aquest nou repte? La Marta (tutora de tercer), la Miriam (tutora de quart) i la Núria (especialista de cicle mitjà) estem desitjant viure aquesta gran aventura amb vosaltres!

EL MODERNISME

Aquest curs l'alumnat de Cicle Superior coneixerà el món del Modernisme. Amb aquest projecte descobrirem els diferents edificis modernistes que trobem a Barcelona i la vida d'alguns artistes com Antoni Gaudí. I moltes coses més!! L'Ana (tutora de cinquè), la Silvia (tutora de sisè) i l’Andrea (especialista de cicle superior) tenen moltíssimes ganes de començar, som-hi!

bottom of page