Educació Primària

1r

L'UNIVERS

2n

Primer i segon de primària treballarem el món dels contes. Descobrirem i viurem mil i una aventures amb els personatges més valents, divertits, entremaliats, encuriosits... dels contes més populars i coneguts dels nostres alumnes. Les seves tutores són la Laura i la Liliana.

3r

CIVILITZACIONS ANTIGUES

4t

Tercer i quart som la classe dels exploradors món antic. Ens endinsem en les diferents civilitzacions: romana, grega i egipcia. Viurem moltes aventures plegats amb les vostres ganes i il·lusió de conèixer i investigar el món antic. Preparats per aquest nou repte? Els vostres tutors Júlia i Marina ho estan desitjant!

MODERNISME

Durant aquest curs el alumnes de cicle superior treballarem “El Modernisme”. Igual que els arquitectes, pintors i escriptors modernistes, volem renéixer, a partir de l’art, els nostres valors i actituds per millorar i enriquir-nos de la seva bellesa multicolor, viva i natural. Així poder fer créixer la nostra persona fent-nos responsables de nosaltres mateixos. La constància i l’esperit de superació seran els nostres pilars per construir la nostra pròpia “Sagrada Família”. Les nostres tutores, Alba i Bea, seran les nostres guies de viatge per fer aquest camí.

Segueix-nos

  • Vimeo

Telèfon

93-376-09-49

Cornellá de Llobregat - Cataluña - España