• Escola El Pilar

Millorem l'ortografia!

Actualizado: ene 1


A quart de primària enfortim la nostra memòria visual iniciant-nos en el mètode Gabarró, que ens proporcionarà estratègies perquè el treball ortogràfic sigui exitós. Treballem per parelles la memòria visual a través de figures geomètriques on hem d'observar propietats com la forma, el color o el lloc que ocupen.

Com ho fem?

Un de la parella fa una fotografia mental de les figures, després tanca els ulls i l'altre company li pregunta per les característiques de les formes geomètriques que ha memoritzat. Un cop finalitzat canviem de rol i és l'altre company qui ha de memoritzar i tancar els ulls.

És una forma molt divertida d'aprendre!

#Curs201920 #Projectesdescola #Primària


Segueix-nos

  • Vimeo

© 2020 per Sonia Gutiérrez

Telèfon

93-376-09-49

Cornellá de Llobregat - Cataluña - España