• Escola El Pilar

Experimentem amb lupes


La setmana passada els elefants hem experimentat i hem mirat amb lupes per copsar la diferència que hi ha de mirar un element amb la vista o bé mitjançant una lupa. Amb aquesta activitat aprenem que les coses no canvien, però que les podem veure diferents, més grosses. Aprenem a observar, examinar i comprovar objectes i les seves mides. Hem utilitzat diferents materials: pinces, pedres, cascabells petits, colors, lletres de plàstic, clips... També ens hem observat a nosaltres mateixos i les nostres mans i hem rigut molt veient lo gran que eren!!

#Infantil #Curs201617 #Activitatsaula

32 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Segueix-nos

  • Vimeo

© 2021 per Sonia Gutiérrez 

Telèfon

93-376-09-49

Cornellá de Llobregat - Cataluña - España