top of page

REGALA'NS UN POEMA!

S'apropa la celebració dels jocs florals a l'escola, que tindrà lloc el dia 23 d'abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi. A partir d'avui, és el moment d'animar tots els alumnes, tant nens com nenes, tots els nois i noies, a participar amb entusiasme! Desitgem que la nostra comunitat educativa pugui expressar-se a través del web de l'escola amb poemes: us preguem, REGALEU-NOS UN POEMA!


Serem capaços de reunir tants poemes com alumnes som a l'escola? Necessitem gairebé 345 poemes... Aquest és un desafiament emocionant, des dels alumnes més petits fins als de 4t d'ESO, cadascun ha de fer la seva contribució poètica.


Us convidem a participar, us demanem un present en forma de poesia, que ens ajudi a explorar noves emocions i a descobrir nous autors, tant clàssics com emergents, que mantenen viva la flama de la poesia. I en la llengua que preferiu, és clar!


Ja ho sabeu, podeu compartir el vostre poema com a comentari en aquesta entrada del web de l'escola. També podeu explicar per què heu triat aquest poema i, d'aquesta manera, oferir-lo amb tot el vostre afecte als lectors.





1168 visualizaciones155 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page