top of page

Sortida cultural a Montserrat


Els alumnes de secundària al complet vam fer una sortida cultural a Montserrat. Vam anar amb autocar fins a Monistrol i allà vam pujar amb el tren cremallera, vàrem fer una visita de natura i història, amb la fundació dels edificis més emblemàtics, el monestir, la basílica, l'escolania, i amb un bonic recorregut de gran valor paisatgístic de la muntanya de Montserrat. Vam veure magnífiques vistes sobre el Parc Natural, els seus voltants i fins on la vista ens va arribar: els Pirineus, Manresa, Monistrol, els parcs naturals de Sant Llorenç del Munt i el Garraf, la serra de Collserola, el congost del Cairat i tot el Baix Llobregat fins el seu delta. Després ens vam dirigir per visitar la basílica i veure la Moreneta i a continuació vam escoltar als escolans cantar la Salve i el Virolai. En acabar, vam anar a dinar fent una passejada a l’ermita de Sant Miquel. I abans de tornar a baixar amb el tren cremallera vam fer una mica de compres i ens vam endur uns quants records.

Ha estat una sortida molt xula!!! Mireu que guapos i guapes estem en aquestes fotos:

18 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page