top of page

Taps solidaris


Els alumnes de 2n d' ESO, som els i les responsables de gestionar la recollida dels Taps: organització, gestió i promoció. Aquesta tasca contempla altres objectius com ara reciclar i contribuir a la millora del medi ambient.

Amb aquesta idea al cap, enguany hem decidit ensenyar als nens i nenes de l' escola, des de P-3 a 6è de Primària, a fabricar joguines amb TAPS. Aquesta activitat, a més de divertida per a tots i totes, ens ajuda a aconseguir altres fites com:

  • Interactuar amb els nens i nenes del centre.

  • Jugar amb imaginació.

  • Aprendre a compartir.

  • Ensenyar als més petits.

  • Aprendre dels més petits.

  • Col·laborar entre iguals.

  • Reciclar i cuidar el medi ambient.

  • Ajudar a qui ho necessita

23 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page