top of page

PROJECTE: Us volem conèixer


Enguany, a l’ESO, hem treballat per projectes. Concretament a 2n d’ESO, hem realitzat un projecte que porta com a nom Us volem conèixer.

El nostre centre té apadrinats 13 nens i nenes amb l’ONG Plan Internacional. I vam pensar, per què no explorar més aquest món i treballar aquests valors que es desprenen d’una tasca humanitària sense ànim de lucre? I aquest va ser el punt de partida. A partir d’aquí es va desenvolupar el projecte, amb la interacció de diverses matèries i que va tenir com a punt final i concloent, la creació d’una ONG, des de la base.

Els diferents grups vam fer una pluja d’idees per decidir en quin àmbit treballarien les seves respectives ONG. Després, tocaria un treball de recerca per conèixer com es forma una organització d’aquest tipus i a partir d’aquí, consultant primer diverses formacions humanitàries, vam començar a construir l’esquelet de les nostres organitzacions.

Vam elaborar estatuts, plantejar objectius, repartir les tasques dels fundadors de l’associació, etc. I finalment, vam elaborar la nostra web on faríem constar l’abans esmentat, a més de les activitats que es portarien a terme, com recaptar fons, publicitat per donar-nos a conèixer i merchandising.

Ens sentim força orgullosos del resultat i volem compartir-lo amb tots i totes vosaltres. Aquí us deixem els links de les nostres webs per si voleu donar un cop d’ull als nostres projectes.


ESPEREM QUE US AGRADIN!


· THE OCEAN LIFE: ONG, que té com a objectiu netejar els oceans, mars i platges possibles, així com salvar aquells animals marins en perill.

Membres fundadors: Marina García, Lucas Bonizzi, Ariadna Coloma, Camila Bonilla i Álex Romero.



· NENS SENSE ESCOLA: perquè l’educació és un dret: l’objectiu és fer arribar l’educació a tots els nens i les nenes del món, per això cal construir escoles i finançar l’educació a tots i totes que no se la poden permetre.

Membres fundadors: Manuel Polonio, Luca Rodríguez i Alberto Barea.



· UN MÓN NOU: tots podem tenir un lloc per viure: la nostra intenció és crear un món nou per a tots els animals que ho necessitin.

Membres fundadors: Víctor Liu, Lorena Alba, Estefanía Casas, Cristian Villarino.



· AESP: ONG, destinada a ajudar els i les joves que no poden accedir a l’educació, finançant els seus estudis perquè puguin integrar-se en la societat i en el món laboral.

Membres del grup: Anaïs Gómez i Blanca Arcos.



· ENDANGERED: aquesta Organització No Governamental, té com a propòsit, rescatar animals en perill d’extinció i oferir-los una vida millor.

Membres del grup: Paula Fernández, Arantxa Almansa, Kylian Izquierdo i Eric Alquézar.



· HELP THE WHALES: organització pacifista independent, que procura cada dia, protegir tota mena de fauna marina, principalment les balenes, un dels tants milions d’animals que es troben en perill d’extinció per culpa dels plàstics que ocupen els oceans i els mars.

Membres del grup: Celia Sánchez, Izan Lancharro, Iker Romero, Toni Farfán.



· A LA PELL DELS GOSSOS: organització destinada a buscar una llar per a tots els animals del carrer, principalment gossos.

Membres del grup: Daniela Gallego, Carla Cibera, Gisela Chávez, Víctor Inés i Rafael Rodríguez.





100 visualizaciones3 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page