top of page

MÈTODE GABARRÓ: Millorar l’ortografia utilitzant la memòria visual.


Com sabem escriure un mot?

Quin procés mental seguim?

Què fem al nostre cap?

Els alumnes de quart de Primària coneixem el mètode Gabarró i utilitzem sobres amb imatges de formes, síl·labes i diferents paraules habituals per tal de millorar la nostra memòria visual al mateix moment que emmagatzemem paraules dins la nostra ment.

Quan escrivim una paraula, la seva imatge hauria de venir a la nostra memòria visual de forma automàtica. En cas contrari, buscarem una norma que l'expliqui, consultarem el diccionari o un altre recurs similar. Després podrem incorporar aquesta paraula a la nostra memòria visual per al futur. Aquest mètode ajuda a incorporar a la nostra memòria aquelles paraules que escrivim més sovint.

238 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page